Locatie eerste Nederlandse Afound-winkel bekend

Afound, de discount formule van de H&M Group, opent in februari 2020 de eerste Nederlandse winkel. De retailketen vestigt zich in Utrecht, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

De eerste Nederlandse winkel van Afound telt 413 vierkante meter en bevindt zich in Hoog Catherijne. Naast internationale merken zitten ook diverse Nederlandse merken in het aanbod van de keten. Afound biedt items aan van derden en van de merken uit het portfolio van de H&M Group voor gereduceerde prijzen. Hiermee wil het overstock tegengaan.

“Wij kiezen voor Utrecht vanwege zijn centrale ligging in Nederland. Met het openen van deze eerste fysieke winkel zijn we nog meer zichtbaar in de Nederlandse markt. De winkel wordt een one-stop shop waar je elke dag de beste deals kunt vinden. We kijken er naar uit om op 28 februari de deuren te openen,” aldus Joanna Hummel, managing director van Afound in het persbericht.

Afound gaat fysieke winkel openen in Utrecht

In thuisland Zweden heeft het bedrijf zeven fysieke vestigingen. Met de winkelopening in Nederland komt de teller op acht. Het bedrijf is sinds vorige maand actief in Nederland met een webshop.

Foto: Afound winkel in Stockholm, Drottinggatan. Credit: Afound

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN