Love Stories verkoopt zwemkleding in rondreizende bus op Ibiza

Geen nieuwe winkel of pop-upstore maar een reizende winkel; deze zomer gaat lingerie-, zwem- en nachtkledinglabel Love Stories met zijn collectie zwemkleding op tournee door Ibiza. Dit heeft het Nederlandse label in een persbericht aangekondigd. De Love Stories-truck, zoals het merk het zelf omschrijft, is op 7 juni gaan rijden en stopt eind september met zijn ‘tournee’.

Naar eigen zeggen gaat de liefde tussen het lingeriemerk van ontwerpster Marloes Hoedeman en Ibiza al heel wat jaren terug. Het Spaanse eiland, bekend vanwege zijn vrije karakter, inspireerde het merk met haar jaren zeventig esthetiek voor verschillende zomercollecties. De prijzen van de zwemkledingcollectie variëren tussen 160 euro voor een badpak en 50 euro voor een bikinibroekje.

Hoedeman begon Love Stories in 2013 om met bh's zonder vulling en beugels tegenwicht te bieden aan de push-upbeha’s die destijds gretig aftrek vonden bij merken zoals Hunkemöller. De speelse lingerie en zwemkleding van Love Stories worden niet in sets aangeboden maar worden verkocht als enkele stuks.

De Love Stories-truck parkeert tot aan september 2018 iedere week op een andere locatie op Ibiza. De locatie wordt via sociale media prijsgegeven. Love Stories heeft zestien Europese eigen winkels. Daarnaast heeft het label meer dan 600 verkooppunten wereldwijd, waaronder de Bijenkorf.

Love Stories verkoopt zwemkleding in rondreizende bus op Ibiza

Beeld: Love Stories Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN