Madewell, het casual kledingmerk van de Amerikaanse J.Crew Group, heeft een eerste eigen winkel geopend voor de herenlijn van het merk. Het nieuws komt kort na de aankondiging dat Madewell een beursgang voorbereidt. De mannenkleding van Madewell was tot voor kort alleen in de groothandel beschikbaar. Half september heeft het merk een eerste winkel geopend voor de herenlijn. Het filiaal is gevestigd in de wijk Williamsburg in Brooklyn, New York.

De mannenlijn van Madewell is nog vrij pril. De eerste collectie van het op denim geörienteerde merk werd vorig najaar gepresenteerd. Behalve in de groothandel wordt de Madewell herenlijn vanaf de start ook in de eigen webshop van het merk verkocht. Hoofdontwerper Joyce Lee noemde het in een interview met Fast Company "een logische volgende stap". "Vanaf het begin werd gevraagd wanneer we het aanbod zouden gaan uitbreiden met kleding voor mannen."

De beursgang van Madewell's moederbedrijf Chinos Holding moet nog worden goedgekeurd. Het bedrijf wil de kapitaalinjectie gebruiken om de schuldenlast te reduceren en voor 'algemene bedrijfszaken'.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN