Mall of the Netherlands wordt Westfield Mall of the Netherlands

Naamsverandering voor de Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het winkelcentrum dat op dit moment in ontwikkeling is, zal verder gaan onder de naam Westfield Mall of the Netherlands.

“Het centrum is de eerste in het Unibail-Rodamco-Westfield-portfolio dat wordt geopend onder de naam Westfield. Alleen de allerbeste centra in de portfolio mogen het Westfield merk dragen,” aldus het persbericht. Het nieuwe winkelcentrum biedt plek aan 280 winkels, restaurants en vrijetijdszaken in combinatie met 45 eetgelegenheden. “Net als alle andere flagship centra in het Unibail-Rodamca-Westfield-portfolio, biedt het centrum mogelijkheden die verder gaan dan de traditionele detailhandel met unieke evenementen en ervaringen. Dit markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de detailhandel in Nederland om tegemoet te komen aan de veranderende wensen van de consument,” aldus het bericht.

Westfield Mall of the Netherlands gaat in 2020 open, zo meldt het persbericht. In hetzelfde bericht kondigt Unibail-Rodamco-Westfield aan dat het een deal heeft gesloten met Inditex waardoor Zara, Bershka, Pull & Bear en Stradivarius flagship stores openen in het winkelcentrum. Eerder maakten onder andere Costes, The Sting en Hema bekend zich te vestigen in het winkelcentrum.

Beeld: Unibail-Rodamco-Westfield

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN