• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mango opent winkel op Amsterdam Centraal

Mango opent winkel op Amsterdam Centraal

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Spaanse keten opent eind dit jaar een winkel op station Amsterdam Centraal. Het is de eerste winkel op een Nederlands station. Dat hebben de Nederlandse Spoorwegen bekendgemaakt.

De nieuwe Mango-winkel heeft een oppervlakte van 300 vierkante meter en zal gevestigd worden in het oostelijke deel van de IJ-hal, naast de uitgang van de middentunnel.

Cees de Jong, expansion director van Mango: “Onze collectie in de winkel op Amsterdam Centraal zal niet veel afwijken van de reguliere stores. Wel wordt rekening gehouden met de consument die minder tijd zal hebben en wat sneller even door de winkel heen wil gaan.”

Hoewel het de eerste winkel op een Nederlands station is, heeft Mango al veel ervaring met deze locaties. In het buitenland heeft Mango al meer dan 100 winkels op stationslocaties.

Mango is niet de eerste retailer die de weg naar de stations gevonden heeft. In juni opende Men at Work een pitstop store op Utrecht Centraal. Ook heeft Sissy Boy al verschillende winkels op stations, evenals Vero Moda en Vila.

Beeld: Facebook Mango

Mango