Men at Work opent eerste stationwinkel op Utrecht CS

Even snel een paar sneakers kopen of dat bestelde pakketje opvissen; sinds kort kan het bij de ‘pitstopshop’ van Men at Work, die geopend is op Utrecht Centraal Station. Het is de eerste go-to mini multibrand winkel van de kledingketen.

Men at Work opent eerste stationwinkel op Utrecht CS

Met de opening van de eerste stationswinkel speelt Men at Work in op een doelgroep die weinig tijd besteed aan winkelen in de stad. De winkel heeft een oppervlakte van 90 vierkante meter en biedt wekelijks nieuwe looks uit de totale collectie van de keten. Ook zijn er sneakers en accessoires verkrijgbaar. Tevens speelt Men at Work in op de hardwerkende forens, want hier kunnen ook bestellingen worden opgehaald.

“Is er een item niet beschikbaar, dan wordt het meteen besteld en pik je het de volgende morgen op,” zegt Men at Work in een persbericht. In de pitstopshop biedt Men at Work ook een aantal speciale services; zo staat er een grooming team ‘klaar om je coupe bij te werken terwijl je witte sneakers worden schoongemaakt en je telefoon wordt opgeladen’.

Men at Work opent eerste stationwinkel op Utrecht CS

Volgens het modebedrijf is de stationswinkel een ‘voorproefje van wat de keten in hun grotere conceptstores en online aanbiedt’. Men at Work: “Een perfecte window, want met 88 miljoen bezoekers per jaar is Utrecht Centraal Station het drukste openbaar vervoersknooppunt van Nederland.”

Men at Work opent eerste stationwinkel op Utrecht CS

Men at Work werkt hard aan vernieuwende concepten; eerder maakte de keten bekend sportlessen te gaan geven in geselecteerde filialen.

Beeld: Men at Work

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN