Mango rolt 24-uur levering verder uit in Europa

Klanten in alle 28 Europese landen kunnen vanaf deze maand genieten van de 24-uurs levering van Mango. Voorheen was deze spoedverzending alleen mogelijk in 10 landen in de Europese Unie waaronder Spanje, Frankijk, Nederland en België. De service wordt ook voor het eerst in de Verenigde Staten geïntroduceerd.

Daarnaast wordt in de landen waar de service al beschikbaar was, het aantal steden waar de leveringsoptie aangeboden wordt uitgebreid. In Nederland is de optie voor spoedverzending vanaf deze maand in de hoofdstad van elke provincie beschikbaar, zoals Den Bosch, Groningen, Haarlem en Middelburg en nog enkele aanvullende steden die geen hoofdstad zijn. Sowieso zal in alle hoofdsteden van de provincies de service beschikbaar zijn en worden andere belangrijke steden ook toegevoegd.

De spoedverzending is mogelijk dankzij verbeterde logistieke procedures waardoor online orders binnen 45 minuten na de bevestiging klaar zijn om verzonden te worden. Hierdoor ontvangt de klant binnen 24 uur de bestelling.

Beeld: Mango Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN