• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mannenmodemerk Van Dal wil winkels door hele land

Mannenmodemerk Van Dal wil winkels door hele land

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld via Van Dal Mannenmode

Er staat een landelijke dekking op de planning van moderetailer Van Dal. Dat vertelt Ger Segeren, eigenaar van de moderetailer in een interview met RetailTrends. Van Dal heeft op dit moment 34 winkels in Nederland.

Onlangs openden twee Van Dal- winkels hun deuren in Friesland. Dat waren de eerste winkels in het noorden. Segeren laat aan RetailTrends weten dat dit voorlopig niet de enige nieuwe winkels zijn. De eigenaar hoop de komende jaren jaarlijks twee tot vier winkels te openen. Provincies als Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Overijssel zullen hiermee op de winkelkaart gezet worden, zo klinkt het.

Van Dal heeft een ‘50-plus’-doelgroep en ziet potentie op locaties aan de rand van de stad. Daar zijn veel ‘papa-en-mamabedrijven’ te vinden die niet worden overgenomen. Volgens Segeren is dat een win-win situatie: de huur ligt er lager en de doelgroep is er juist te vinden.

Van Dal mannenmode B.V. biedt vrijetijdskleding aan voor mannen aan. Het heeft ‘casual’ als eigenschap, maar een kostuum of colbert is er ook te vinden.

Van Dal mannenmode