Mannenmodemerk Wahts opent deuren in Antwerpen

Wahts is de grens over gegaan. Het Nederlandse mannenmodemerk heeft een vestiging geopend in Antwerpen, zo bevestigt mede-oprichter Karin Kostense aan FashionUnited. De winkel in de Schutterhofstraat zal tot het einde van het jaar getest worden in de vorm van een pop-up.

In Amsterdam voerde Wahts eerder ook een succesvolle pop-up totdat het overging op het openen van een permanente winkel. In Amsterdam heeft het merk dan ook ervaren ‘hoe belangrijk het is de ‘clicks’ te ondersteunen en versterken met ‘bricks’, aldus het persbericht.

“We zijn al een tijdje online actief op de Belgische markt en verkrijgbaar bij een aantal mooie multibrand-stores, maar willen de Belgische klant nu bovendien de gelegenheid bieden zich ook offline door het merk te laten inspireren,” aldus Kostense. Wahts biedt een collectie dat tussen formeel, casual en sportief in hangt. “De brand stores dragen hun steentje bij om dit concept nog beter aan de klant uit te leggen en te laten zien.”

Mannenmodemerk Wahts opent deuren in AntwerpenMannenmodemerk Wahts opent deuren in AntwerpenMannenmodemerk Wahts opent deuren in AntwerpenMannenmodemerk Wahts opent deuren in AntwerpenMannenmodemerk Wahts opent deuren in Antwerpen

Beeld: Wahts

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN