Marlies Dekkers opent op 11 en 12 mei de deuren van de nieuwe winkel op Noordeinde 9 in Den Haag. Dit kondigt het Nederlandse lingeriemerk aan in een persbericht. Naar eigen zeggen wil Dekkers vrouwen op deze plek inspireren en meenemen in de belevingswereld van de lingerieontwerper.

In de nieuwe winkel in Den Haag vindt de consument naast de lingeriecollecties van Marlies Dekkers ook boeken waar Dekkers zelf door geïnspireerd is geraakt en haar eigen magazine 'FEMININE|FEMINIST'.

Naast zoete inval, kunnen vrouwen die er graag komen winkelen van tevoren online een afspraak maken voor stylingadvies voor haarzelf of vriendinnen. Om de klant van gemak te voorzien, worden, indien gewenst, de uitgekozen sets naar het huisadres van de klant gestuurd.

De lingeriecollecties van Marlies Dekkers worden verkocht via 106 verkooppunten in Nederland en via 700 verkooppunten in België, Duitsland, UK, Canada, USA, Rusland, Ukraine, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Lichtenstein, Luxemburg, polen en Zwitserland. De winkel in Den Haag is de zesde eigen winkel van de ontwerper. Ze had al vijf eigen winkels in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda en vier eigen outlets in Roosendaal, Batavia, Roermond en Maasmechelen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN