• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mart Visser en Promiss beëindigen samenwerking

Mart Visser en Promiss beëindigen samenwerking

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mart Visser en Promiss hebben samen besloten de samenwerking te beëindigen. De Mart Visser-collecties werden de afgelopen drie jaar verkocht via de webshop van Mart Visser en modewinkelketen Promiss. Laatstgenoemde bedrijf richt zich volgens het persbericht echter sterk op online groei en streeft naar maximale online bereikbaarheid en een minimaal aantal fysieke winkels. Dit meldt de couturier in een persbericht.

Deze aanpak wijkt volgens Mart Visser teveel af van diens eigen strategie, zo blijkt uit het persbericht. Mart Visser wil juist zijn zichtbaarheid in de winkelstraten vergroten. Daarom is besloten de samenwerking tussen Mart Visser en Promiss te beëindigen. Visser breidt vanaf 10 juli het aantal winkels waar de collectie te koop is uit tot zo’n 70 winkels verspreid over Nederland. Hiermee speelt de ontwerper naar eigen zeggen in op de toenemende vraag van zijn klanten naar een fysieke winkels waar zij voor advies en aandacht terecht kunnen.

Ter afronding van de samenwerking tussen de twee partijen wordt er voor de vaste Promiss-klanten een ‘instore presentatie’ van de Mart Visser-collectie georganiseerd op dinsdag 28 mei aanstaande vanaf 17.30 uur in de Promiss-winkel in Hoofddorp.

Mart Visser
Promiss