• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Meer winkellocaties voor Hudson's Bay

Meer winkellocaties voor Hudson's Bay

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Er is nog geen winkel open, maar Hudson's Bay heeft al voor zeven locaties bijgetekend. Het Canadese warenhuisconcern gaat in 2017 winkels openen in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden en Zwolle. Op alle locaties zat eerder een warenhuis van V&D.

In totaal gaat om bijna 92 duizend vierkante meter winkelruimte. Daarmee komt het aantal winkels waarvoor HBC langlopende huurcontracten heeft getekend op elf. Eerder maakte het concern bekend dat het de komende twee jaar twintig nieuwe warenhuizen in ons land wil openen. De Canadese retailer sloot al huurovereenkomsten voor twee winkels in Amsterdam, en ook in Breda en in Tilburg komen filialen.

Topman Richard Baker zegt in een reactie: "We zijn zeer enthousiast om deze nieuwe locaties op A1 locaties voor de Hudson’s Bay formule in Nederland aan te kondigen. De snelheid waarin we overeenstemming bereiken over de contracten, onderstreept de wederzijdse bereidheid van verhuurders, gemeenten en het HBC-team om de eerste winkels naar verwachting in het derde kwartaal van 2017 te kunnen openen."

Hudson's Bay