• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Meerdere modeketens vallen in de prijzen bij ABN Amro ‘Retailer of the Year’-verkiezingen

Meerdere modeketens vallen in de prijzen bij ABN Amro ‘Retailer of the Year’-verkiezingen

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Een winkel van Zeeman, die meermaals tot winnaar werd verkozen. Beeld: Zeeman

Tijdens een feestelijke uitreikingsavond op het hoofdkantoor van de Nederlandse bank ABN Amro werden de winnaars bekend gemaakt van de prijzen voor de beste winkelketen en de beste webshop van Nederland. Zeeman viel meermaals in de prijzen, net als Jeans Centre en Decathlon, zo blijkt uit een persbericht van ABN Amro.

De twee prijzen zijn beide publieksprijzen, wat betekent dat het publiek over de winnaars besliste. 162 duizend consumenten stemden de afgelopen tijd op hun favoriete winkels en webshops in 28 verschillende categorieën.

Consumenten kiezen hun favoriete winkelketen en webshop

De prijs ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland’ werd binnen de categorie damesmode gewonnen door MS Mode. Jeans Centre werd gekozen als beste mannenmodezaak, en Zeeman als beste winkel voor baby’s en kinderen én als beste zaak voor ondergoed. Binnen de categorie sportkleding verkoos het publiek Decathlon. Voor schoenen, besliste het publiek, is Schuurman Schoenen de beste winkelketen.

Zeeman werd ook genoemd in de lijst van beste Nederlandse webshops, binnen de categorie Baby & Kind. Ook Schuurman Schoenen won hier opnieuw. Voor damesmode werd de webshop van Jeans Centre tot beste verkozen, voor mannenmode werd het OFM. Decathlon bleek ook de beste webshop voor sportkleding te bieden. De webshop van Hunkemöller was bij het publiek favoriet voor ondergoed.

Uit alle winnaars worden begin november één ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland’ en een winnaar van de ‘ABN Amro Webshop Awards the Netherlands’ verkozen. Deze twee winnaars vertegenwoordigen dan het beste in hun retailkanaal.

ABN AMRO
ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland
ABN AMRO Webshop Awards