Men at Work lanceert nieuw winkelconcept in Hoog Catharijne

Men at Work heeft deze week de eerste Nederlandse vestiging van het nieuwe Start Something-concept geopend. De winkel bevindt zich in het onlangs gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Het Start Something-concept werd vorig jaar geïntroduceerd. Het online en instore platform richt zich op beleving en inspiratie. Daarbij stimuleert de retailer samenwerkingen tussen lokale ontwerpers, artiesten en andere merken. Ook horen daar evenementen als workshops en exposities bij.

Men at Work lanceert nieuw winkelconcept in Hoog Catharijne

De eerste Start Something-winkel werd afgelopen september geopend in Gent. In Nederland werd het concept vorige maand zichtbaar met de lancering van mind workouts in verschillende Men at Work-filialen. Daarbij hoorde ook de introductie van nieuwe sportcollecties van merken als Reebok, Adidas en Off The Radar. Eind april wordt tevens de tweede Nederlandse Start Something-winkel geopend in Leiden.

Men at Work lanceert nieuw winkelconcept in Hoog Catharijne

Na enkele jaren van verbouwen werd deze week een deel van het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht geopend. Naast de nieuwe winkel van Men at Work, openden ook retailers als WE Fashion, Zara en schoenenmerken Sacha en Manfield er hun deuren. Ook die laatste twee werden voorzien van een nieuw winkelconcept, dat eveneens beleving en inspiratie stimuleert.

Beeld: Men at Work

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN