• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • ModeMusthaves.com sluit digitale deuren

ModeMusthaves.com sluit digitale deuren

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

ModeMusthaves.com sluit na 6 jaar haar digitale deuren. ‘Het ModeMusthaves sprookje stopt,’ deze boodschap verscheen woensdag op de website en digitale kanalen van het bedrijf. “Het is het juiste moment om te stoppen,” vertelt oprichter Elise van Wonderen aan FashionUnited.

ModeMusthaves werd in 2011 opgericht als ‘snoepwinkel voor fashion lovers met musthaves voor garderobe, interieur en lifestyle’, aldus de website. Het succes van ModeMusthaves bleef sinds de oprichting maar groeien, het afgelopen jaar was zelfs het beste jaar ooit van het bedrijf, vertelt Van Wonderen. “Er zit nog steeds heel veel potentie in, daar ligt het zeker niet aan.”

Het besluit om de website stop te zetten komt dan ook vanuit het gevoel van Van Wonderen. “Uit de reacties aan mij persoonlijk blijkt dat mensen denken dat het wellicht gaat om financiële nood, maar dat is het zeker niet. Ik heb altijd met passie ModeMusthaves geleid en dat zal ik tot de laatste dag blijven doen. Al mijn dromen voor ModeMusthaves zijn uitgekomen.”

Na zes jaar sluit ModeMusthaves digitale deuren

Van een overname van ModeMusthaves is op dit moment geen sprake. “Om het bedrijf door een ander te laten leiden voelt voor mij niet goed, een verkoop sluit ik zeker niet uit,” vertelt Van Wonderen. Tot het moment dat de digitale deuren werkelijk sluiten, zal Van Wonderen aan het hoofd staan van het bedrijf. Wanneer dit moment aanbreekt, is ook voor Van Wonderen nog onduidelijk. De sluiting zal volgen na afloop van de sale die ModeMusthaves is begonnen die in verschillende rondes zal verlopen. “Het lijkt op het concept van Manic Monday, dat we al meerdere keren hebben gedaan. De items worden steeds verder afgeprijsd, maar in plaats van de afprijzing elk uur te doen, delen we het nu op in rondes,” aldus Van Wonderen.

Op dit moment heeft Van Wonderen nog geen concrete plannen voor de toekomst, na de sluiting van ModeMusthaves. “Ik heb nog zoveel ideeën, maar eerst dit hoofdstuk netjes afronden.

Beeld: ModeMusthaves facebook

Modemusthaves.com