• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • My Brand opent winkel in Den Haag

My Brand opent winkel in Den Haag

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Precies één jaar nadat My Brand een eerste winkel opende, in Amsterdam, is het tijd voor een tweede vestiging in Nederland. De nieuwe winkel zal deze maand de deuren openen in Den Haag.

Het gaat om een pand van 100 vierkante meter. Volgens de oprichters perfect om de volledige collecties voor dames, heren en kinderen te laten zien.

Het Nederlandse label, opgericht door Italianen, heeft ook een winkel in Bogota, in Zuid-Amerika. Daar zitten volgens oprichter Domenico en Giuseppe Giannattasio jongens die van blingbling houden. Onlangs opende My Brand winkels in Spanje.

My Brand breidt uit met winkel in De Nieuwe Passage in Den Haag

Het merk bestaat bijna zes jaar. Het begon als grap. “We waren op vakantie en we kwamen een T-shirt tegen, met een knipoog naar Chanel. ‘Watching Channel 5’ stond er op. Dat wilden wij beter doen. We besloten de gok te nemen en T-shirts te verkopen," zei Giuseppe begin dit jaar in een interview met FashionUnited.

Inmiddels is My Brand een merk met een dames-, heren- en kindermodecollectie. De stijl is een mix van basic items met rijke stukken, denk: steentjes, glitters en glamour. De kracht van het merk is volgens de oprichters de snelheid. My Brand heeft zelf een grote voorraad en kan snel uitleveren aan retailers. Het merk heeft zo'n 450 verkooppunten.

Foto's: My Brand Bogota

My Brand