Duidelijkheid op een bankafschrift: Stichting Mollie Payments gaat de naam van de webwinkel vermelden in het betalingsafschrift. Stichting Mollie Payments is een van de bedrijven die Ideal-betalingen verwerkt, maar tot nu toe stond alleen de naam van het bedrijf vermeldt op bankafschriften wat zorgde voor verwarring onder consumenten.

“We houden van duidelijkheid. Daarom verandert de naam waaronder Ideal-betalingen op je bankafschrift verschijnen van Stichting Mollie Payments naar de naam van de webshop gevolgd door ‘By Mollie’,” aldus het persbericht. De Rabobank is de eerste die direct de winkelnaam gaat tonen op de afschriften. Of andere banken zullen volgen, is niet bekend. De naam van de webshop werd tot nu toe alleen in de omschrijving van de betaling getoond.

“Veel consumenten denken in eerste instantie dat er iets niet klopt, zodra ze een onbekende naam op hun bankafschrift zien. Een duidelijk tenaamstelling voorkomt dit, omdat de consument direct ziet waar hij een bestelling geplaatst heeft. Bovendien is het belangrijk voor de zichtbaarheid van de webwinkel. De naam op een transactie is dan ook een belangrijk stuk profilering voor de ondernemer,” aldus Stichting Mollie Payments in het persbericht.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN