Nederland eerste buitenlandse markt voor H&M’s Afound

Afound, de outletketen van de H&M Group, komt naar Nederland. Zo maakt het bedrijf bekend op de bedrijfswebsite. Het is de eerste markt buiten Zweden die het betreedt.

“We zijn erg blij en trots dat we ons innovatieve concept van een outlet en marktplaats naar Europa kunnen brengen, met Nederland als eerste land later dit jaar,” aldus de managing director van Afound in het persbericht. Afound valt onder het portfolio van de H&M Group en biedt naast items van de merken uit de groep ook items aan van derden zoals onder andere Adidas, maar ook vintage items van Louis Vuitton en Hermès. Producten van nationale, internationale, luxe en midsegment merken worden tegen een lagere prijs aangeboden. De winkels in zweden zijn per item ingedeeld en er zijn kleine marktstand opgebouwd zodat het concept van een markt ook letterlijk vertaald wordt naar de winkel.

“Nederland is voor ons een spannende markt om te beginnen, we geloven dat we de kans hebben om een aantrekkelijke positie op te vullen. De Nederlandse consument is een bewuste en slimme consument. En een consument waarvan we geloven dat die het concept met open armen zal ontvangen vanwege de goede deals voor producten die al in productie zijn genomen, zoals overstock,” aldus Hummel.

De lancering van Afound in Nederland begint met de lancering van de digitale marktplaats in het najaar van 2019, zo meldt het bericht.

Beeld: H&M Group

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN