• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nelson Schoenen rolt verder uit met vijf nieuwe winkels

Nelson Schoenen rolt verder uit met vijf nieuwe winkels

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nelson Schoenen rolt het Premium concept nu verder uit. In de komende maand komen er maar liefst vijf nieuwe winkels bij. Heerlen en Maastricht openen komend weekend, later deze maand volgen Utrecht, Roermond en Den Bosch.

De winkels zijn gevestigd in oude Dolcis-panden. Nelson nam in 2016 zo’n 20 winkels van de failliete schoenenketen over. De nieuwe eigenaar heeft flink geinvesteerd in de nieuwe winkels, die zijn verbouwd tot Nelson-vestigingen.

“Het openen van deze nieuwe winkels op deze belangrijke A-locaties in Nederland is voor ons een belangrijke stap richting de landelijke uitbreiding van ons winkelbestand en we zijn dan ook heel trots op het resultaat,”zegt Laura van Dam, marketing manager bij Nelson.

De nieuwe Nelson winkels focussen op ‘beleving en service’. De winkels zijn voorzien van ‘sfeervolle elementen passend bij de stad waarin ze zijn gevestigd en bieden alle mogelijkheden om de collectie zo optimaal mogelijk te presenteren'. Naast het assortiment in de winkel kunnen klanten ook via de webzuilen een uitgebreider aanbod bekijken en ter plekke bestellen.

In februari 2016 opende Nelson de eerste Premium store aan de Nieuwendijk in Amsterdam. De premium winkels hebben een exclusiever aanbod, met onder meer hoog segment A-merken zoals Tommy Hilfiger en Calvin Klein. De winkels in Utrecht en Den Bosch zullen ook het premium concept voeren. Deze zullen ook worden voorzien van mobiele kassa’s, waardoor de aankoop op elke gewenste plek in winkel kan worden afgerond.

Beeld: Nelson (premium winkel Amsterdam, red.)

Nelson