• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • No Label opent tweede vestiging in Rotterdam

No Label opent tweede vestiging in Rotterdam

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Mannenmodemerk No Label opent na Amsterdam een tweede vestiging in Rotterdam. De winkel in het voormalig Ivy-pand aan de Westewagenstraat gaat naar verwachting komend voorjaar open. Het pand in de zijstraat van de Meent is gevestigd naast dameslabel Nikkie en tegenover horecagelegenheid Dudok.

De opening komt niet als een verrassing. In april vorig jaar gaven No Label-eigenaren Patrick van Riemsdijk en Michael van den Broek aan hun pijlen te hebben gericht op winkels in Rotterdam en Maastricht. Ze voegden daar aan toe de ambitie te hebben om binnen vijf jaar tijd uit te willen breiden naar vijftig winkels.

Van Riemsdijk en Van den Broek, die eerst allebei bij Suitsupply werkten, richtten samen No Label op. Het merk focust op mannenpakken en casual kleding en heeft een fysieke winkel in Amsterdam en een webwinkel. No Label ontwerpt en produceert de collecties zelf, en verkoopt via eigen winkels. Door extra labelkosten te drukken kan No Label de prijzen van zijn pakken en shirts relatief laag houden. Het merk werkt samen met een fabriek in Portugal, maar verkent wel productiemogelijkheden in Azië.

Beeld: No Label

Lees ook: No Label wil uitbreiden naar België en Scandinavië

MULTIMEDIA
No Label
Winkelopening