• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Online outlet Otrium lanceert ook kindermode

Online outlet Otrium lanceert ook kindermode

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Otrium is hard aan het uitbreiden. Onlangs introduceerde de online outlet al een nieuw mannen segment op het platform en nu wordt er ook kinderkleding aangeboden, zo blijkt uit een persbericht. “Het doel, in 2020 de slimste en grootste online fashion outlet van Europa te zijn, komt hiermee snel dichterbij,” aldus het bericht.

Merken zoals onder andere Puma, Denham, America Today openen een outlet met kinderkleding op het platform. Het platform biedt gevestigde en opkomende merken een plek een eigen outlet te openen. Otrium verzorgt de techniek en logistiek waardoor merken zelf geen investering hoeven te doen voor het openen van een (online) outlet. Inmiddels heeft het platform al 70 modemerken aan zich verbonden en heeft het meer dan 400.000 leden, aldus het persbericht. “Met de toevoeging van kinderkleding op het platform zal dit aantal alleen maar verder groeien.”

Het platform, dat is opgericht door Max Klijnstra en Milan Daniels, ontving begin dit jaar nog een kapitaalinjectie van 750.000 euro. Met het groeikapitaal wil de outlet opschalen naar het buitenland. Op dit moment is het aanwezig in de Benelux.

Werken bij Otrium? Klik hier voor de openstaande vacatures >>

Beeld: Otrium

Kindermode
Otrium