Ook Miss Etam, Shoeby en Sport2000 naar Leidsche Rijn

Er zijn nieuwe huurders gevonden voor Leidsche Rijn Centrum. Deze week maakte het winkelcentrum zelf bekend dat ook Sport2000, Miss Etam en Shoeby hun intrek zullen nemen in het te vormen stadshart van de Utrechtse nieuwbouwwijk Leidsche Rijn. Inmiddels is driekwart van de winkelruimten verhuurd.

De drie ketens zorgen voor een opvulling van in totaal 2.000 vierkante meter. De transacties kwamen tot stand door CBRE, die in samenwerking met Engelvast en ontwikkelaar ASR Vastgoed Projecten de verhuur van alle winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Sport2000 is met 1028 vierkante meter de grootste nieuwkomer. Miss Etam en Shoeby nemen respectievelijk 598 en 273 vierkante meter in gebruik. 75 procent van de winkelruimte is reeds verhuurd aan verschillende ketens en zelfstandige retailers, waaronder H&M, Mango, Jack&Jones, Rituals en C&A. Ook is er plek ingeruimd voor lokale ondernemers zoals Blendz Shoes en Jones&Jones. Het totale winkeloppervlak zal zo’n 22.400 vierkante meter beslaan.

Het is de bedoeling dat Leidsche Rijn Centrum in het voorjaar van 2018 haar deuren opent. Het totale winkeloppervlak zal zo’n 22.400 vierkante meter beslaan.

Beeld: Facebook Leidsche Rijn Centrum

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN