• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Peek & Cloppenburg live met Nederlandse webshop - “Nederland is een spannende markt”

Peek & Cloppenburg live met Nederlandse webshop - “Nederland is een spannende markt”

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Nederlandse webshop van Peek & Cloppenburg is vandaag, donderdag 8 augustus, live gegaan. Afgelopen jaar werd al aangekondigd dat het Duitse bedrijf verder ging digitaliseren en een online winkel zou openen in Nederland. De timing was tot nu toe onbekend.

Peek-cloppenburg.nl wordt gerund door het dochterbedrijf van Peek&Cloppenburg, Fashion ID Gmbh & Co. KG. De webshop is gebaseerd op de ervaring die het modebedrijf heeft opgedaan in Duitsland, Oostenrijk en Polen. De Nederlandse website bevat producten van meer dan 300 modemerken.

“Nederland is een spannende markt voor ons,” aldus Nicolay Merkt, managing director van Fashion ID gmbH & Co. KG, in het persbericht. “Dankzij onze lokale winkels en de nabijheid van Duitsland hebben we een naam voor onszelf gemaakt als multi-brand retailer met een hoge kwaliteit. Met de online shop kunnen we de klanten van onze winkels nu nog meer service bieden en we zien er naar uit nieuwe klanten te verwelkomen die onze producten voor het eerst online leren kennen.”

Beeld: screenshot van de website

E-commerce
Peek&Cloppenburg
WEBSHOP