• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Piet Zoomers verkoopt vier filialen aan Van Uffelen

Piet Zoomers verkoopt vier filialen aan Van Uffelen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Piet Zoomers heeft vier filialen verkocht aan Van Uffelen Mode. De locaties in Arnhem, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle wisselen op 1 oktober van eigenaar, meldt het bedrijf in een persbericht.

“Met de verkoop focust Piet Zoomers op haar strategische doelen: grote winkels waarin sfeer en beleving, samen met een zorgvuldig samengestelde collectie de consument nu en in de toekomst nog beter van dienst zal zijn,” aldus het persbericht. Volgens het bedrijf voldoen de winkels in Den Bosch en Wilp aan deze criteria.

Alle winkelactiviteiten zullen overgenomen worden door Van Uffelen en de huidige arbeidscontracten zullen gerespecteerd worden, zo meldt het persbericht. Het winkelinventaris en de huidige collectie is ook onderdeel van de overeenkomst.

De filialen van Piet Zoomers in Lochem en Enschede worden in het persbericht genoemd als ‘geen onderdeel van de overeenkomst’. Wat de plannen zijn met deze twee locaties is onbekend.

Van Uffelen Mode nam vorig jaar ook al elf winkels over van Houtbrox en kocht in 2013 de filialen van de failliete keten Hamberg over.

Piet Zoomers
Van Uffelen