• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Pop-up voor label Chris Brown in Amsterdam

Pop-up voor label Chris Brown in Amsterdam

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Amerikaanse zanger Chris Brown opent deze week een pop-up store in de Kalverstraat in Amsterdam. In de winkel die van 8 tot en met 18 december geopend zal zijn wordt de Black Pyramid-kledinglijn van de artiest aangeboden. Amsterdam heeft daarmee tevens de primeur, want het is voor het eerst dat Black Pyramid in Europa verkrijgbaar zal zijn. Dat meldt het Parool.

Black Pyramid biedt casual herenkleding. De collectie omvat hoodies, t-shirts, jacks, jeans en petten. Brown zegt in een persverklaring dat hij met het merk zijn fans wil laten zien welke kleding hij zelf graag draagt. "Ik deel dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden." Sweaters van Black Pyramid kosten in de Amerikaanse webshop van het merk tussen de 70 en 100 dollar.

Vanaf begin 2017 zal de verkoop van de kledinglijn verder in Europa worden uitgerold. In Nederland is Black Pyramid dan bij een 'select aantal retailers' verkrijgbaar. In Barcelona, Parijs, Londen en Milaan moeten zelfstandige winkels komen voor het merk.

In augustus opende rapper Kanye West een pop-up winkel aan de Rozengracht in Amsterdam waar merchandise van zijn laatste album 'Life of Pablo' werd verkocht. De driedaagse winkel was een succes met lange rijen voor de deur en kassabonnen die opliepen tot 1000 euro per klant. Kanye West was zelf niet bij de winkelopening in Amsterdam. Of Chris Brown dat deze week wel zal zijn, is volgens een woordvoerder nog niet bekend.

Foto: Black Pyramid website

black pyramid
chris brown