• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Promiss opende 35 winkels in 60 dagen

Promiss opende 35 winkels in 60 dagen

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Na het faillissement timmert het nieuwe Promiss hard aan de weg. In de afgelopen 60 dagen heeft de modeketen, die in niets lijkt op het oude Promiss, maar liefst 35 winkels geopend. Dat meldt het modebedrijf in een persbericht.

Binnen een jaar wil Promiss 50 online en offline verkooppunten realiseren. "We zijn met 35 winkels goed op weg om ons doel te realiseren. Onze ambitie reikt verder en we willen blijven groeien, ook internationaal,” licht Richard van den Berg, project director toe. “We merken dat er vanuit de veertigplus doelgroep veel behoefte is aan een merk dat een moderne collectie, fit en kwaliteit combineert en geven hier met Promiss invulling aan."

Promiss werd in 2015 failliet verklaard, waarna er zo’n 70 filialen werden gesloten. De merknaam bleef wel bestaan. Eigenaar R&S wilde de naam Promiss nog wel kunnen gebruiken voor andere concepten, zoals een online winkel of shop-in-shops. Vorige week werd de terukeer van Promiss in de winkelstraat aangekondigd. Ambitie is om zo snel mogelijk een vijftigtal verkooppunten van Promiss te hebben.

De eerste winkel van het nieuwe Promiss werd op 14 juli in Hoofddorp geopend. FashionUnited nam een kijkje. Lees ook: Zo ziet de ‘nieuwe’ Promiss eruit

Beeld: Promiss

Promiss