Promiss verkoopt zijn collectie nu ook via Zalando en Wehkamp. Dat heeft het Nederlandse damesmodemerk bekendgemaakt middels een persbericht. "Deze online uitbreiding van onze verkoopkanalen biedt volop kansen om het nieuwe Promiss bij meer consumenten te introduceren," stelt Richard van den Berg, Project Director van Promiss. Tot nog toe was Promiss alleen verkrijgbaar via veertien eigen winkels en de online shop.

“Online uitbreiding is voor ons altijd een belangrijk onderdeel geweest van de expansieplannen,” zo meldt een woordvoerder van het merk. Wehkamp heeft 150 artikelen van de herfst/winter 2017 collectie in het assortiment opgenomen, Zalando biedt bijna 100 kledingstukken aan. Op dit moment wordt de kleding van Promiss alleen via de Nederlandse website van Zalando verkocht, ‘maar er liggen ook ambities om dit bij de buitenlandse websites te doen,’ aldus een woordvoerder. Via de eigen webshop biedt Promiss de gehele collectie aan, inclusief de ontwerpen van Mart Visser.

Promiss is sinds juli 2016 in handen van FNG. Het merk onderging een makeover voor een rentree in de Nederlandse winkelstraten. Een half jaar na de comeback werd besloten de helft van de vestigingen te schrappen vanwege een "tegenvallende match met het vernieuwde merk”.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN