RENAISSANCE VAN RETAIL; wilt u erbij zijn?

Wij nodigen u uit om live kennis te maken met ons nieuwe service. Op maandag 13 november as. Met onze intuïtieve kijk op de tijdsgeest, expertise in retail en creativiteit, popelen we om onze concrete uitwerkingen te presenteren.

SERVICE: THE LANGUAGE OF BLENDING

Een service die staat voor het ontwikkelen van creatief denken vanuit verschillende invalshoeken en disciplines. Maar vooral ook om te leren implementeren d.m.v. frequente interactie, informatie-uitwisseling en inspiratie.

HOE?

Aan de hand van heldere en pakkende methodes komen we samen tot een nieuwe “taal” die relevant is voor het veranderende retail landschap. Waar kennis en kunde samengaan met gebruik van intuïtie en creativiteit.

Geen overkill aan algemene info maar geselecteerd en toegespitst op nieuwe waarden zoals:
-“From fast to value”
-“Meaning before matter” -“Simplify you business; make it better not bigger”
-“Practice what you preach”
-“Working together to stand apart”
-“Rethinking value in a changing retail landscape”

Wij geloven in “de Renaissance of Retail” We zijn op zoek naar ondernemers die samen met Studio Art of Blending deze reis van 1 jaar willen gaan maken. We beginnen 1 januari 2018.

Kom, ervaar en beslis 13 november in Cothen bij Utrecht. Dat kan gratis en doorlopend van 10.00 – 16.00 uur Inclusief trend presentatie door Ellen Haeser om 11.00 en 14.00 uur Laat u verrassen en trakteren.

Graag inschrijving via Eventbrite of via Studio Haeser

Tot in Cothen!

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN