• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • River Island groeit verder in Nederland

River Island groeit verder in Nederland

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Den Haag krijgt de vijfde River Island-winkel van Nederland. Op 25 april opent de Britse modeketen de winkel aan de Grote Marktstraat.

De nieuwe winkel is gevestigd in een hoekpand waarbij de hoek van de begane grond geheel uit ramen bestaat en de buitenkant van het gebouw is versierd met River Island graphics.

Op de begane grond van 430 vierkante meter groot, gaat de retailer vrouwencollectie verkopen. Mannen kunnen hun hart ophalen op een oppervlakte van 275 vierkante meter. Ook is er een gedeelte voor kinderen, samen met de herencollectie op de eerste verdieping. De winkel telt in totaal eenentwintig paskamers.

CEO Ben Lewis laat in een persbericht weten dat het altijd zijn ambitie was om te groeien in Nederland. "Den Haag voelde als de logische volgende stap."

In 2006 ging de eerste winkel van River Island in Nederland open aan de Kalverstraat in Amsterdam. In 2009 kwam er een tweede filiaal bij in Linea Nova in Rotterdam. Inmiddels heeft het bedrijf een tweede winkel in Rotterdam geopend en een filiaal in Alkmaar.

River Island