• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Scalpers opent eerste winkel in Amsterdam

Scalpers opent eerste winkel in Amsterdam

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Na steden als Parijs, Londen, Lissabon en Porto heeft het Spaanse herenmodemerk Scalpers nu een winkel geopend in Amsterdam. De eerste Nederlandse winkel bevindt zich aan de Leidsestraat 60-62. Dat heeft het label bekendgemaakt.

De nieuwe winkel telt een oppervlak van 100 vierkante meter en biedt ruimte aan alle collecties van Scalpers. Het pand is ingedeeld in verschillende ruimtes, waaronder één voor de casual kledingcollecties en één gericht op het op maat maken van kleding voor klanten op de tweede verdieping.

De Amsterdamse vestiging is de vijfde eigen winkel van Scalpers in Europa. “Scalpers heeft voor de Nederlandse hoofdstad gekozen omdat het een zeer internationale en stedelijke stad is, waar het merk perfect in past,” luidt het persbericht.

Scalpers wil zijn winkelnetwerk in Europa uitbreiden. Het merk heeft in Spanje, Frankrijk, Portugal en Zuid-Amerika al eigen winkels en ruim 150 verkooppunten en betrad Groot-Brittannië onlangs met een filiaal in Londen. In Nederland worden de collecties van Scalpers verkocht bij enkele multibrand winkels.

Beeld: Scalpers Facebook

Scalpers