• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Schoenenzaak Betsy Palmer sluit na 22 jaar

Schoenenzaak Betsy Palmer sluit na 22 jaar

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na 22 jaar valt het doek voor schoenenzaak Betsy Palmer. Op Facebook kondigt de zaak de sluiting van de winkels in Amsterdam en Rotterdam aan. “Na 22 jaar met heel ons hart aan Betsy Palmer gewerkt te hebben, is nu de beslissing gevallen om te gaan stoppen dit najaar.”

De huidige marktomstandigheden speelden mee bij de beslissing om de zaken te sluiten, zo is te lezen op de Facebook-pagina. “Financiële druk ligt op het runnen van zo’n winkel, met grote voorraden bijzondere schoenen,” aldus de zaak. De winkel is gestart met de opheffingsuitverkoop. De restvoorraden die na de opheffingsverkoop overblijven gaan terug naar de leveranciers, met hen is een overeenkomst gesloten om ze terug te nemen tegen originele inkoopprijzen op het moment dat de deuren definitief dicht gaan.

Betsy Palmer was gespecialiseerd in handgemaakte schoenen uit Spanje en Italië. Onder andere merken zoals Unisa, Pantanetti, Chie Mihara en Pedro Miralles waren te vinden in de winkel. Betsy Palmer is een geesteskind van Gertie Gerardts, die in 1996 de eerste winkel startte aan het Rokin in Amsterdam. Een tweede vestiging kwam later aan de Witte de Withstraat in Rotterdam.

betsy palmer