• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Secrid opent eerste brandstore in Rotterdam

Secrid opent eerste brandstore in Rotterdam

Door Saraï van Well

13 aug 2019

Retail

Tien jaar na de start van Secrid opent het portemonneemerk in het najaar haar eerste brandstore in Rotterdam. Dat maakt het merk bekend in een persbericht. “Onze brandstore is een plek om alle verhalen achter Secrid te delen. We willen hier inspireren en geïnspireerd worden. Natuurlijk is hier de hele collectie te ervaren, maar je kunt er ook terecht voor eventuele reparaties, een kijkje achter de schermen en koffie met een goed gesprek," zegt René van Geer, mede-oprichter van Secrid in het persbericht.

Het merk heeft onder andere shop-in-shops in Parijs, Dublin, Kopenhagen en Venetië. Oprichters René van Geer en Marianne van Geer - Van Sasse van Ysselt noemen de brandstore een ‘logische nieuwe stap’ in het vervullen van hun dromen in het bericht. Van Geer: “Secrid heeft altijd geloofd in de kracht van stenen winkels. Na 10 jaar hebben wij een sterk netwerk van ruim 7.000 trouwe retailers opgebouwd. Door het openen van een eigen brandstore willen we vooral veel leren en bijdragen aan het retaillandschap. Zo kunnen we samen met onze retailers en fans bouwen aan ons merk.”

Daarnaast melden de eigenaren in het persbericht dat zij hopen dat Secrid een verbindende functie heeft voor de buurt en mensen inspireert om bewuste keuzes te maken. De brandstore zal gevestigd zijn aan Meent 2-4 in Rotterdam. “Waar de Meent de Goudsesingel kruist, is het altijd druk met trams, auto’s en fietsers. Met 120 vierkante meter vloeroppervlak en drie glazen gevels is Meent 2-4 op deze zichtlocatie het perfecte pand voor onze eerste brandstore. Een zichtlocatie waar we onze verhalen willen delen en commercie op de tweede plaats komt.”

Secrid is momenteel bezig met de voorbereidingen van de brandstore, de exacte openingsdatum wordt later bekendgemaakt.

Lees hier een interview met Secrid uit het archief:

Foto’s: Secrid

SECRID