• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Shoebaloo gaat verbouwen, opent tijdelijke outlet op P.C. Hooftstraat

Shoebaloo gaat verbouwen, opent tijdelijke outlet op P.C. Hooftstraat

Door Arjan Ranjbar

24 jan. 2018

Retail

Shoebaloo gaat de winkel in de P.C. Hooftstraat verbouwen. Eind deze maand opent er een tijdelijke outlet in het pand, waarna in februari de boetiek wordt voorzien van een nieuw interieur. Dat laat de schoenenzaak weten middels een persbericht.

Vanaf 30 januari worden schoenen van merken als Gucci, Saint Laurent, Lanvin en Isabel Marant aangeboden tegen kortingen van 70 procent. Hierna sluit de winkel haar deuren en wordt het huidige futuristische interieur vervangen voor een nieuw design. Wanneer de vernieuwde boetiek weer opent is nog niet bekend.

Shoebaloo wordt begin jaren zeventig opgericht door Hartog Streim. De eerste winkel opent hij in de Amsterdamse Jordaan. Na 38 jaar nam zijn zoon Marlon Streim het schoenenwinkel imperium over. De winkel in de Jordaan heeft inmiddels plaatsgemaakt voor vestigingen op A-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht.

Lees ook het FashionUnited-interview met Marlon Streim: Shoebaloo: “Mensen vergaten de winkel aan de Cornelis Schuytstraat

Beeld: Shoebaloo, Justin Michel