Skatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkel

Volcom heeft haar flagshipstore in Amsterdam geopend. De vestiging aan de Damstraat is de eerste in Nederland.

“We zijn enorm trots op de opening van onze allereerste flagshipstore in Amsterdam. Amsterdam past perfect bij de Volcom lifestyle en is een stad die ons dicht bij het hart ligt. We kunnen niet wachten het merk Volcom ook in de Nederlandse markt uit te breiden en zien deze store als een mooie eerste stap,” aldus Joost Grootswagers, president Volcom Europe.

In de 120 vierkante meter tellende winkel is een mix van de fashion collecties en de technische zomer- en winterkleding te vinden. Speciaal voor de nieuwe locatie heeft Volcom een Volcom Amsterdam collectie ontwikkeld. Bij de realisatie van het pand is vooral gekeken naar een concept dat ‘rauw, innovatief, creatief en authentiek’ is, gelijk aan het DNA van het merk.

Volcom werd in 1991 opgericht in Californië. Het Amerikaanse kledingmerk kenmerkt zich door een mix van ‘skateboarden, surfen, snowboarden, kunst, muziek en creativiteit’ Prijzen liggen rond de dertig euro voor een T-shirt, tot 180 euro voor een jas.

Neem alvast een kijkje in de Volcom-winkel:

Skatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkelSkatemerk Volcom opent deuren eerste Nederlandse winkel

Beeld: Volcom

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN