• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Spijkers en Spijkers opent eigen winkel in Arnhem

Spijkers en Spijkers opent eigen winkel in Arnhem

Door May-Anne Oltmans

9 mei 2018

Modelabel Spijkers en Spijkers opent binnenkort een eerste eigen winkel in het centrum van Arnhem. Mogelijk openen volgende week al de deuren, zo bericht De Gelderlander.

In de winkel zal de nadruk komen te liggen op bovenkleding voor vrouwen, al zijn de ontwerpsters ook van plan een selectie voor mannen aan het assortiment toe te voegen. “We gaan een klein beetje herenkleding verkopen. En verder schoenen, accessoires en spullen voor in huis, om de boel wat op te vrolijken,” aldus Truus Spijkers tegenover De Gelderlander. Zo kunnen klanten ook terecht voor bijvoorbeeld kussens en kleden, en zullen daar in de toekomst mogelijk ook meubels bijkomen.

In het pand waar de zussen hun winkel openen, zat voorheen een filiaal van Kijkshop. Eerder werd gedacht de winkel in een ander pand in de stad te openen, maar met deze eigenaar werd uiteindelijk geen overeenkomst bereikt. Met dit pand is het ontwerpersduo echter ook zeer tevreden. Truus Spijkers: “Het Kijkshop-pand heeft ook veel te bieden. Als de klussers klaar zijn, kunnen wij ons heerlijk gaan uitleven.” De officiële opening van de winkel zal plaatshebben tijdens het ‘Fashion + Design Festival Arnhem’.

Volgende week publiceert FashionUnited een uitgebreid interview met Spijkers en Spijkers. We spreken de ontwerpsters niet alleen over de nieuwe winkel, maar ook over de collectie die zij hebben ontworpen voor schoenenretailer Van Dalen en het wagen van de stap naar China.