• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Suitable neemt winkel Ronald Hazendonk Fashion4men in Culemborg over

Suitable neemt winkel Ronald Hazendonk Fashion4men in Culemborg over

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Winkel van Suitable, beeld via Suitable.

De winkel Ronald Hazendonk (Fashion4Men) gaat per maart 2024 over naar herenmoderetailer Suitable, zo meldt laatstgenoemde in een persbericht. De winkel van Hazeldonk zat al dertig jaar in Culemborg gevestigd en wordt na de overname de achttiende winkel van Suitable.

“We maken liever gebruik van wat er al is, dan dat we iets compleet nieuws moeten opbouwen,” als Suitable-oprichter en eigenaar Raoul van Dun, in het persbericht over de overname. “Zo geven we vertrouwde winkels ook een langer leven. Juist de expertise en persoonlijke aandacht die je in kleinere modezaken vindt, willen we vasthouden en toepassen op grotere schaal: think global, act local. Een positieve klantbeleving blijft hierin prioriteit.

De keuze voor Culemborg heeft ook een andere reden. “Het is toch een ander soort shopping dan in Utrecht of 's-Hertogenbosch. Daar wil je passanten nieuwsgierig maken. Hier weet de klant waarvoor hij komt en dus kunnen we gelijk voor hem aan de slag gaan. Daarnaast parkeer je praktisch voor de deur; dat is ook bepalend voor de beleving.”

suitable