• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Tet. Responsible Wear en Pretty Pieces BySiss openen pop-upstore in nieuwe brandstore Ted Louise

Tet. Responsible Wear en Pretty Pieces BySiss openen pop-upstore in nieuwe brandstore Ted Louise

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld ter illustratie. De winkel van Tet. Responsible Wear op Bali. Credits: Tet. Responsible Wear

Tet. Responsible Wear en Pretty Pieces BySiss slaan de handen ineen met tassenmerk Ted Louise. De twee modemerken openen een pop-upstore in de gloednieuwe brandstore van Ted Louise in Utrecht, zo laat Lieke van Hulsbergen, oprichter van Tet. Responsible Wear, weten aan FashionUnited.

“Liz van der Putten [oprichter van het tassenmerk Ted Louise, red.] en ik zaten op dezelfde opleiding en zodoende zijn we een tijdje geleden met elkaar in contact gekomen”, deelt Van Hulsbergen. “Ik zocht nog een plek voor een zomerse pop-upstore die onze fans vanuit het hele land kan verwelkomen. Utrecht ligt midden in het land, win-win.”

Beide merken zetten in op duurzaamheid. “Daarom is dit een hele leuke combinatie.” Daarnaast werd het merk Pretty Pieces BySiss uitgenodigd, dit merk zal ook een sieradencollectie meenemen. “Op die manier kunnen klanten van top tot teen worden gestyled.”

Tet. Responsible Wear neemt haar nieuwe collectie mee, maar ook samples en de Tet. x Dani- en Tet. x Laviesanne-collectie zijn er gedurende het weekend te vinden. “We kijken ernaar uit iedereen te ontvangen. We gaan er een feestje van maken!” De pop-upstore is drie dagen geopend, van 26 tot en met 29 juli.

Adres: Lijnmarkt 37, Utrecht.

Ted Louise
Tet Swimwear