• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The Modist opent eerste Europese pop-up in Bicester Village

The Modist opent eerste Europese pop-up in Bicester Village

Door Saraï van Well

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Ecommerce platform The Modist opent haar eerste pop-up winkel in het outletwinkelcentrum Bicester Village, in Oxfordshire Engeland. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. De pop-up zal van 12 augustus tot 24 augustus te bezoeken zijn.

The Modist, opgericht in 2017, is een wereldwijd online platform voor luxe mode voor vrouwen. Met hun pop-up winkel in Bicester Village zetten ze in Europa hun eerste stappen buiten de ecommerce. In de tijdelijke winkel zal een selectie te zien zijn van de luxe merken die The Modist verkoopt. Daarnaast presenteren ze collecties van hun eigen merk Layeur in de pop-up.

"Wij zijn verheugd over de samenwerking met Bicester Village, een pionier in het creëren van retail ervaringen, en dat wij via hen onze gemeenschap kunnen uitbreiden. The Modist is toegewijd aan het bieden van een relevante ervaring aan klanten wereldwijd met hun verschillende achtergronden, en onze pop-up in Bicester Village zal dat belichamen”, aldus Ghizlan Guenez, oprichter en CEO van The Modist.

Foto: The Modist

Bicester Village
The Modist