• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The North Face opent pop-up in de Italiaanse Alpen

The North Face opent pop-up in de Italiaanse Alpen

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

De nieuwe pop-upstore van outdoormerk The North Face is op een behoorlijk onconventionele plek gevestigd. De ‘winkel’ die afgelopen weekend tijdens The North Face Mountain Festival werd geopend, ligt op 2100 meter hoogte in Val San Nicolo in de Italiaanse Alpen en is alleen na een klimtocht van twee uur te bereiken. Dit laat The North Face middels een persbericht weten.

Wanneer de klimmer de pop-upwinkel heeft bereikt, treft deze acht ‘collector’s items’ aan, gedoneerd door atleten en avonturiers zoals Alex Honnold, Conrad Anker, Simone Moro en Caroline Ciavaldine. Naast het bezoeken van de winkel kan de liefhebber ook middels een bieding op de website van het outdoormerk in het bezit komen van een van de acht items die door de atleten en avonturiers zijn voorzien van een persoonlijke boodschap.

De veiling loopt nog acht dagen. The North Face schrijft in het persbericht alle opbrengsten te doneren aan de Dolomieten.

De pop-up is onderdeel van The North Face Mountain Festival; een outdoorweekend met kernactiviteiten zoals wandel-. hardloop-, en klimtochten dat van 27 tot 29 juli plaats vond in Val San Nicolo - Trentino, Italië.

The North Face
The North Face Mountain Festival