• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The Sting lanceert nieuwe formule in Amsterdam

The Sting lanceert nieuwe formule in Amsterdam

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

The Sting heeft haar nieuwste formule Cotton Club gelanceerd in Amsterdam. De allereerste winkel van Cotton Club bevindt zich aan het Gelderlandplein in de hoofdstad en opende vandaag haar deuren, meldt de retailer in een persbericht.

Cotton Club is een casual damesmodelabel volgens The Sting House of Brands, waaronder ook The Sting en Costes vallen, is geïnspireerd op gebieden langs de kust. “Van het Mediterrane eilandleven tot koude winterdagen aan de Noord-Europese stranden,” laat het bedrijf weten. De formule biedt basics als T-shirts, blousen, jurken, rokken en truien in ‘warme en zachte’ tinten en met een ‘cotton-feeling’. Prijzen variëren van 9,95 euro voor een basic hemdje tot 59,95 euro voor een jeans.

Het winkelconcept van Cotton Club wordt gekenmerkt door veel licht en het gebruik van wit en hout. “De ondernemende en reislustige vrouw met een casual stijl zal zich hier snel in thuis voelen,” zo luidt het persbericht.

De nieuwe formule zal onder de vleugels van The Sting vallen en niet net als Costes als zelfstandig concept worden beschouwd. Naast eigen winkels is Cotton Club dus ook verkrijgbaar in de filialen van The Sting en via de webshop. Een tweede eigen winkel van de formule wordt op 12 oktober geopend in Nijmegen.

Beeld: The Sting House of Brands

Cotton Club
The Sting