• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Costes Men & Women rolt verder uit als uni-formule

Costes Men & Women rolt verder uit als uni-formule

Door Caitlyn Terra

21 jun 2017

Retail

De mannen- en vrouwenlijn van Costes zullen voortaan samengevoegd worden in één winkel, zo vertelt een woordvoerder van Costes. Arnhem is de eerste stad waar de Costes Men-winkel verdwijnt en samengevoegd wordt met het damesmerk in een groter pand.

“We hebben gemerkt dat het beter werkt voor de klanten om de twee lijnen in één winkel te hebben. We hebben bij Costes al een vaste klantenbasis opgebouwd en deze vrouwen nemen hun mannen mee. Het voelde niet logisch om ze vervolgens naar een andere winkel te sturen.” De Costes Men-winkels in Den Bosch, Alkmaar en Eindhoven blijven op dit moment nog open. “We kijken per stad mogelijkheden om een groter pand te huren waar Costes Men & Women gecombineerd kunnen worden.” Op dit moment zijn de uni-formules al te vinden in Deventer, Breda en Antwerpen. De winkel in Antwerpen is de eerste Belgische winkel voor Costes, maar meer winkels zullen later volgen. Dit jaar zullen in Nederland drie andere uni-boetieks hun deuren openen: Nijmegen, Enschede en Tilburg.

Het pand in Arnhem is omgebouwd naar een outlet van moederbedrijf, The Sting. Het pand zal uiteindelijk niet meer gebruikt worden door The Sting, meldt de woordvoerder, omdat één grote verkooplocatie in Arnhem volstaat. Op dit moment heeft Costes in totaal 30 winkels. Vorig jaar maakte het merk bekend 50 winkels van het label als doel te hebben, dat is niet veranderd verzekerd Costes.

Costes
Costes Men