Onder het motto 'geen zwarte gaten in winkelcentra' heeft woonwinkel De Zeekhoek BV uit Andijk de nieuwe outletformule WoonXL uit de grond gestampt met tijdelijke winkels in oude panden van BCC en V&D. Maandag is een WoonXL geopend in het voormalig V&D pand in Alphen aan den Rijn en over drie weken volgt een filiaal in de oude V&D in Beverwijk. De primeur van WoonXL is twee weken geleden naar Hoofddorp gegaan, waar de winkel in een pand van BCC is geopend.

WoonXL verkoopt restvoorraden van meulbelimporterus en fabrikanten met 50 procent korting. In het persbericht wordt onder andere Muskens Bedden (bedden, matrassen en boxsprings) genoemd als een van de merken die bij WoonXL te koop is. Directeur Fred Reiber heeft per pand een huurperiode van 23 maanden afgesproken die na een vaste periode van 3 maanden opzegbaar is. In de tussentijd kunnen de eigenaren van de winkelpanden, Wereldhave en Bouwfonds, op zoek naar nieuwe huurders.

Mogelijk komen er ook WoonXL's in de voormalige V&D's in Alkmaar en Venlo. Daarover vinden nog gesprekken plaats. WoonXL is een nieuwe formule en heeft geen relatie met interieurketen Woonexpress of Woonexpress XL van winkelconcern DMG.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN