• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Timberland breidt uit met drie winkels in Nederland

Timberland breidt uit met drie winkels in Nederland

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het winkelportfolio van Timberland breidt verder uit in Nederland, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het merk opent de komende twee maanden drie nieuwe winkels. Na de uitbreiding heeft Timberland elf winkels in ons land.

In Den Haag openen als eerste de deuren van een nieuwe winkel. Op 1 september opent de vestiging van 100 vierkante meter aan de Venestraat 26. Hier is de schoenencollectie voor dames, heren en kinderen te vinden naast accessoires voor dames en heren en herenkleding.

In Haarlem opent op de Grote Houtstraat 11 de tweede winkel op 14 september. De winkel heeft een oppervlak van 60 vierkante meter en heeft hetzelfde aanbod als de winkel in Den Haag.

De derde winkel, de winkel in Rotterdam, is de grootste winkel van de drie nieuwe winkels. De vestiging telt 120 vierkante meter en is de tweede locatie van Timberland in Rotterdam. Het aanbod in de winkel zal hetzelfde zijn als die in Haarlem en Den Haag. In vergelijking met de eerste Timberland-winkel is bij dit filiaal herenkleding toegevoegd aan het assortiment. De winkel in Rotterdam opent in oktober, de exacte datum is nog niet bekend, op Lijnbaan 84.

Op dit moment heeft Timberland 8 winkels in Nederland en 240 winkels wereldwijd, aldus de website van moederbedrijf VF Corporation.

Den Haag
Haarlem
Rotterdam
Timberland