Amsterdamse winkel voor TK Maxx

Er komt een nieuwe winkel van TK Maxx in Nederland en deze gaat gevestigd worden aan het Osdorppplein in Amsterdam. Dat meldt Retailnews.

De keten opent de vestiging in de overdekte Westmarket (voorheen Shoperade, red.), dat recentelijk verbouwd is. De winkel heeft een oppervlakte van 2.000 vierkante meter.

Recentelijk opende de keten ook winkels in Heerlen en Den Haag. In Heerlen heeft de retailer zich gevestigd in het vernieuwde winkelcentrum De Bongerd, in het centrum van de stad. In oktober vorig jaar maakte TK Maxx een comeback in Nederland met een eerste nieuwe winkel in Eindhoven, gevolgd door Groningen en Rotterdam. De retailer was ongeveer vijftien jaar geleden al aanwezig in Nederland, maar moest toen zijn winkels sluiten vanwege rode cijfers.

Het is de eerste keer dat TK Maxx een winkel opent in de hoofdstad. Als het aan de keten ligt, groeit het aantal winkels in de komende jaren tot 25. TK Maxx heeft zowel grote als een aantal middelgrote Nederlandse steden op het oog om winkels te openen. De outletketen beschikt momenteel over ruim 400 vestigingen in Europa en wil dit laten oplopen tot 975, inclusief filialen van meubeltak HomeSense.

Beeld: TK Maxx Rotterdam. Credit: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN