• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • TK Maxx breidt verder uit in Nederland

TK Maxx breidt verder uit in Nederland

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

TK Maxx opent binnenkort twee nieuwe filialen in Nederland. De Amerikaanse outletgigant gaat zich vestigen in Heerlen en Den Haag. Het bedrijf is voor beide winkels op zoek naar medewerkers.

Met de twee nieuwe winkels komt het aantal Nederlandse TK Maxx-vestigingen uit op vijf. In Heerlen gaat de retailer zich vestigen in het vernieuwde winkelcentrum De Bongerd in het centrum van de stad. Waar de nieuwe TK Maxx-winkel in Den Haag zich zal bevinden, is nog niet bekend.

In oktober vorig jaar maakte TK Maxx een comeback in Nederland met een eerste nieuwe winkel in Eindhoven, gevolgd door Groningen en Rotterdam. De retailer was ongeveer vijftien jaar geleden al aanwezig in Nederland, maar moest toen zijn winkels sluiten vanwege rode cijfers.

TK Maxx heeft zowel grote als een aantal middelgrote Nederlandse steden op het oog om winkels te openen. De outletketen beschikt momenteel over ruim 400 vestigingen in Europa en wil dit laten oplopen tot 975, inclusief filialen van meubeltak HomeSense. In Nederland ziet het bedrijf ruimte voor 20 tot 25 vestigingen.

Beeld: TK Maxx Rotterdam. Credit: FashionUnited

TJX Companies
TK Maxx
Winkelopening