• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Topshelf-winkels in Hoofddorp, Nijmegen en Groningen in aantocht

Topshelf-winkels in Hoofddorp, Nijmegen en Groningen in aantocht

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Topshelf heeft een aantal nieuwe winkelopeningen aangekondigd. De sportwinkelketen opent eind volgend jaar een vestiging op de plek van het voormalige V&D-pand in Hoofddorp. Daarnaast openen de Topshelf-winkels in Nijmegen en Groningen vermoedelijk in november hun deuren.

Topshelf krijgt in het nieuwe pand aan het Dik Trompplein in Hoofddorp beschikking over zo’n 10.000 vierkante meter aan winkeloppervlak, verdeeld over vier verdiepingen. De winkel wordt gevestigd op de plek waar nu het lege V&D-pand staat, dat voor de opening van het warenhuis door pandeigenaar Wereldhave wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw, zo schrijft het Haarlems Dagblad. De opening van deze vestiging staat gepland voor het laatste kwartaal van 2017.

Veel details over de winkels in de voormalige V&D-panden in Nijmegen en Groningen heeft Topshelf echter nog niet bekendgemaakt. Deze filialen gaan waarschijnlijk in november open.

Eerder opende Topshelf al een winkel in Cruquius en in het voormalige V&D-pand in Arnhem. Het bedrijf heeft naast deze en het filiaal in Hoofddorp nog een aantal andere lege V&D-panden op het oog om een warenhuis in te beginnen. Uiteindelijk wil de sportkledingketen tot een landelijke dekking van twaalf vestigingen komen, meldde eigenaar Inge van Kemenade eerder.

Bekijk op de kaart waar de megastores van Topshelf zich bevinden. Klik op een adres om meer informatie over het filiaal te ontdekken.

Beeld: Topshelf Megastores Facebook

Topshelf
winkelopeningen