• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • TopVintage maakt stap naar retail met eerste eigen winkel

TopVintage maakt stap naar retail met eerste eigen winkel

Door Caitlyn Terra

2 sep 2019

Retail

TopVintage, de online retro webshop, heeft een fysieke locatie geopend. Het bedrijf, naar eigen zeggen de grootste online retro webshop in Europa, heeft een winkel geopend bij het kantoorpand aan de Wiebachstraat 9 in Kerkrade. Dit meldt TopVintage in een persbericht.

“Het is vrij uniek in deze tijd om als webwinkel een boetiek te openen. Steeds meer winkel verdwijnen en gaan online verder,” aldus de eigenaresse van TopVintage, Angelique van den Born, in het persbericht. “Wij kiezen juist voor deze strategie omdat de boetiek een aanvulling is op onze webwinkel. Klantvriendelijkheid en service staan bij alles wat wij doen voorop. Het openen van een boetiek was daarom een logische vervolgstap waar we net dat stukje extra kunnen bieden.”

Het ontwerp van de boetiek is tot stand gekomen met hulp van designer en kunstenaar Frank van den Broek. De winkel heeft, zoals te verwachten is, een retro design gekregen met veel vintage details. De collectie in de fysieke vestiging bestaat uit een selectie van de meer dan 200 merken die TopVintage online aanbiedt. In de winkel gaan de maten van XS tot en met xxl. Grotere maten en overige items kunnen opgevraagd worden uit het magazijn van de webwinkel.

TopVintage begon elf jaar geleden als een webwinkel met retro-geïnspireerde dameskleding. Denk bijvoorbeeld aan King Louie, Collectif Clothing, Vintage Diva, Banned Retro en Miss Candyfloss.

Beeld: Screenshot website TopVintage

Retail
topvintage