Tweede Philipp Plein winkel in Amsterdam

Op nummer 85 in de P.C. Hooftstraat was al een Philipp Plein winkel te vinden en nu heeft de Duitse modeontwerper een tweede winkel in de Amsterdamse winkelstraat geopend, op nummer 108.

In de nieuwe winkel worden kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen aangeboden. De zaak is ingericht volgens de stijl die kenmerkend is voor alle winkels van Philipp Plein: het interieur bevat veel roestvrijstaal, spiegels en marmer. In de zaak op nummer 85 kunnen consumenten alleen nog terecht voor accessoires en sieraden, inclusief de recent gelanceerde horlogelijn, genaamd 'Pleintime', zo is te lezen op de Facebookpagina van het merk.

Tweede Philipp Plein winkel in Amsterdam

Philipp Plein ging in 2012 open in Amsterdam. Een jaar na de opening liet de ontwerper aan FashionUnited weten: "De verwachtingen waren hoog. De populariteit van Philipp Plein groeide in Nederland en we waren heel gelukkig met de locatie op de P.C. Hooftstraat. Deze plek leek voor ons perfect. Dat bleek te kloppen, sinds dag één loopt het storm."

De teller van Nederlandse Philipp Plein winkels komt daarmee op een totaal van drie. In november 2015 opende de modeontwerper een winkel in Rotterdam. Die laatste is één van de grootste vestigingen wereldwijd.

Het luxemerk, met lachende schedel als logo, werd opgericht in 1998. De kleding en accessoires van het merk zijn vaak versierd met studs, Swarovski-kristallen.

Foto: Philipp Plein Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN