• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Virtuele tour: Saks Off 5th Düsseldorf

Virtuele tour: Saks Off 5th Düsseldorf

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Noord-Amerikaanse winkelketen Saks Off 5th opent vandaag haar deuren in het Carsch-Haus in Düsseldorf. Het is de eerste Europese flagshipstore van de keten. Verspreid over 3.500 vierkante meter en vijf verdiepingen biedt de winkel ruim, 700 internationale premium merken aan voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook schoenen, accessoires, sportswear en interieur-items zijn te vinden in de winkel. FashionUnited nam een dag voor de opening alvast een kijkje . Bekijk de video’s voor een tour over elke verdieping.

Saks Off 5th Düsseldorf - Begane grond

Saks Off 5th Düsseldorf - Eerste verdieping

Saks Off 5th Düsseldorf - Tweede verdieping

Saks Off 5th Düsseldorf - Derde en vierde verdieping

“We zien veel potentie in de ontwikkeling van Saks Off 5th in Duitsland. Bij ons vinden klanten een ongekende combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen. Een concept dat al jarenlang in Amerika wordt gewaardeerd, maar in Duitsland is dit helemaal nieuw”, aldus Wayne Drummond, President van Saks Off Fifth Europa.

Saks Off 5th is een dochteronderneming van het Canadese Hudson’s Bay Company (HBC). Later dit jaar volgen nog meer locaties in Duitsland, onder andere Frankfurt, Stuttgart, Wiesbaden en Heidelberg staan op de planning. In de herfst van dit jaar opent de eerste vestiging van Saks Off 5th in Rotterdam, daarna volgt Amsterdam.

Bekijk hier het interactieve beeldverslag. : Virtuele tour: Saks Off 5th Düsseldorf

Foto: Saks Off 5th, Video’s: FashionUnited

dusselfdorf
Saks
Saks OFF 5TH