De overgebleven voorraden van V&D worden online geveild. Op veilingsite BVA Auctions komen items van de V&D webshop en de inboedel van enkele La Place-filialen onder de digitale hamer.

Het gaat om dames- en herenmode, horloges en sieraden en woonartikelen die eerder op de webshop van V&D werden aangeboden. Uit de filialen van restaurant La Place wordt vooral meubilair en horeca-apparatuur verkocht. Bij enkele categorieën sluit de veiling vandaag al. Het segment damesmode en -schoenen sluit pas op 14 april. In deze categorie worden zo’n 700 items verkocht. Ook bij mannenmode en -schoenen staan zo’n 700 artikelen die eerder op de webshop werden aangeboden. Consumenten krijgen de geveilde producten voor 6,95 thuisbezorgd.

V&D werd eind vorig jaar failliet verklaard, maar opende eind maart nog eens zijn deuren om de overgebleven producten aan de man te brengen. De opkomst bleek hoger dan verwacht. Koopjesjagers moesten lang wachten voordat ze naar binnen konden en ook in de winkels was de situatie chaotisch. Consumenten die na hun winkelbezoek met lege handen naar huis gingen, kunnen nu online alsnog hun slag slaan.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN